2024. Április 19. Péntek Emma napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Koncert helyett

2020-06-10 21:51:24

A karcagi SenoR zenekar új 2020-as lírai dala az élet értékeiről! Sokszor elfeledjük, hogy milyen megfizethetetlen gazdagság az, hogy látjuk felkelni a Napot...

A SenoR zenekar megalakulása 1985-re tehető. Három karcagi jó barát a zenei általános iskola elvégzése után rögtön zenekart alakított, és feldolgozásokat játszott. Nagyon lelkesek voltak, s rövid idő elteltével úgy döntöttek, hogy egy rockzenét játszó csapatot alakítanak. Mátyus Sándor gitáros, Perge Tibor basszusgitáros-énekes, Balogh József dobos felálláshoz csatlakozott Perge Attila gitáros és Bodnár Zoltán énekes. A próbák során felcserélődtek a szerepek: a basszusgitáros szerepét Bodnár Zoli vállalta el.

1985-től 1992-ig ebben a felállásban működött a zenekar. Csak a katonai szolgálat ideje alatt játszott náluk Szatmári Péter a basszusgitáros poszton. A dalok jöttek egymás után, az amatőr zenekarok akkori csodálatos éveit élték meg. A SenoR zenekar a környezetében gyorsan népszerű lett, mert a kisvárosban úttörő módon elsőként játszanak saját dalokat koncertjeiken, a helyi fiatalok ezt pedig nagyra értékelték. Hamar kialakult a szerzőpáros a csapatban Mátyus Sándor és Perge Tibor személyében, ami kiegészült a csapat minden tagjának kreatív ötleteivel. (Forrás: hardrock.hu)

Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu