2024. Április 18. Csütörtök Andrea napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
I. Kockanapok

2019-10-29 16:37:15

Kiállítás és Játszóház 2019. november 2-3-án, szombaton és vasárnap 9 órától az Ifjúsági Házban (Debrecen, Simonffy u. 21.). Első alkalommal kerül megrendezésre Debrecenben a Kockanapok - LEGO® építmények kiállítása. Ez lesz a rendezvénysorozat eddigi legnagyobb kiállítása, ahol több, mint 1.500.000 kockából láthatnak fiatalok és idősebbek rengeteg egyedi építményt és különleges gyári készletet. A változatos témákban mindenki találhat magának kedvencet, hiszen a Gyűrűk urától kezdve, Csillagok háborújáig, Disneyland vidámparktól, a járműcsodákig minden megtalálható lesz. Itt kerül bemutatásra első alkalommal a Kockanapok eddigi legnagyobb óriás városa, saját repülőtérrel hegyekkel és vasútállomással!

Magyarországon egyedülálló kreatív foglalkoztató és játszóházban játszhatnak a Kockanapok rendezvényen résztvevők. A különböző méretű mozaiképítések mellett lehetőség van egyedi tervezésű építmények összerakására is. A fiatalabb korosztálynak pedig óriás játszószőnyegen, Duplo® építéssel van lehetőségük szüleikkel együtt minőségi időtöltésre.

Nyitvatartás: szombat, vasárnap: 9.00-18.00, Jegyárak: gyermek,felnőtt: 1000 Ft, 2 éves kor alatt a rendezvény ingyenes! Jegyeket a helyszínen lehet csak a kiállítás nyitvatartási ideje alatt vásárolni!

Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu