2024. Április 19. Péntek Emma napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Kedves Jézuska!

2015-12-13 10:50:29

betlehem.jpgMióta felnőtt lettem, még nem kértem Tőled semmit,mindig csak kaptam. Ezért remélem nem lesz baj, ha most több dolgot is kérek...Jól átgondoltam,és tényleg csak a fontosabbakat kérem, mert most sokak kérését kell teljesítened...Hamarosan itt a Karácsony,és én csak azt kívánom, legyen mindig békességem, és főleg maradjon meg Emberségem. Szerethessem a Családom, haragból változtassak mindig Barátságot...Senki szemében ne lássak bánatot, csakis boldogságot. Kérni szeretnék még őszinteséget, tisztaságot,hamis szavaktól, a nem őszinte Emberektől mindig kímélj meg, kérlek...Segíts felismernem, ami igaz,és amikor egy lépést meg kell tennem, az mindig előre vigyen. Segíts, hogy sokáig tudjam használni két karom, segíts, hogy mindig ölelhessen...és segítsd azokat is, akik köré fonom. Segítsd a lábam is, hogy jó Úton járjon, és ahol szükség van rám, oda találjon...De legfőképp segítsd a szívem... hogy akiket oda zártam, mindig boldogságban, egészségben és gond nélkül éljenek...Ezek nem drága dolgok, úgyhogy bízom abban, hogy megkaphatom őket. (Írta: Kiss Gabriella)
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu