2024. Április 19. Péntek Emma napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Túrkevei fiatalok figyelem!

2015-12-03 20:49:56

fazekas3.jpgFazekas és kunhímző értékműhely indul a Fekete István Oktatóközpontban! A Nimfea Természetvédelmi Egyesület 2016. januárjában „ÉRTÉKŐRZŐ NAGYKUNSÁG” elnevezéssel tehetséggondozó műhelyfoglalkozásokat indít fazekas és kunhímzés szekcióban, melyre várjuk a folklórkincsünk iránt érdeklődő és alkotni vágyó 10-15 éves fiatalok jelentkezését! Előképzettség nem szükséges. A foglalkozásokra kétheti rendszerességgel, a résztvevőkkel előre egyeztetett időpontban kerül sor. A programot előadások és kirándulások színesítik majd, és zárásként - 2016. júniusában - 3 napos alkotótáborba várjuk a résztvevőket.
A tehetségműhely szakmai vezetői:
Sudár Anette fazekas
Nagy Istvánné, a Népi Díszítőművészeti Kör vezetője
Jelentkezési határidő: 2015. december 20. (de érdemes mielőbb, mert a létszám korlátozott!) A programban való részvétel ingyenes! Bővebb információ és jelentkezés: Nagy Anita e-mail: nagyanita'kukac'nimfea.hu tel: 361-505 vagy 20/420-9190 (forrás:nimfea.hu)
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu