2024. Április 18. Csütörtök Andrea napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Remény a megmaradásra

2013-11-14 08:47:27

Bern__th_rajz.jpg2013. november 12-én, kedden tartották a Képviselői Irodaház aulájában a Jobbik Ifjúsági Tagozata által meghirdetett „Magyarország az én Hazám” című rajzpályázat díjátadóját.„Nem az a legfontosabb, hogy ki hányadik helyezést ért el, hiszen bárki aki rajzot küldött be már győztes. Győztes, mert olyan családban nevelkedik, ahol törődnek vele a szülei, győztes, mert tudja, hogy honnan jött és milyen közösséghez tartozik, ráadásul már ilyen fiatalon megadatik neki, hogy tudja mi a jelentősége a nemzethez tartozásának és a magyarságának” – közölte a díjátadón, Dúró Dóra, a Jobbik országgyűlési képviselője. „Ha végignézünk ezeken a rajzokon akkor láthatjuk benne a jövő generációjának reményét, a jövő generációnak a magyarsághoz tartozásának kifejezését. Ezek a gyerekek jelentik a magyarság megmaradásának reményét” – hangsúlyozta a politikus.
bern__thfoto2.jpg
Az egyik első helyezett, Bernáth Ibolya és édesanyja portálunknak elmondta: sokat készültek és összeszedték az anyagokat, mielőtt Ibolya megrajzolta műveit. Az édesanya azt is kiemelte: fontosnak tartotta, hogy gyermeke megismerje a gyökereit. A 10- 14 évesek kategóriájában első helyezést ért el a karcagi Bernáth Ibolya (a képen).
bern__thfot__.jpg
A rajzokból a Jobbik IT kiállítást szervez a Országgyűlés Irodaházának Aulájában, melynek időtartama: 2013. november 11-15. A pályázatra két kategóriában, 6-10 évesek, illetve 10 – 14 évesek jelentkezhettek.Mindkét kategóriában az első három helyezett értékes nyereményekben részesült. (forrás:alfahir.hu)
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu