2024. Április 19. Péntek Emma napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Éjszakai krémet, gázkonvektorokat loptak Karcagon

2011-03-22 11:59:30

robber.jpgKarcagon több bűnügy is történt e hét elején. Egy helybéli férfi az egyik nagyáruházból próbált meg fizetés nélkül elcsenni egy éjszakai krémet 2011. március 21-én, hétfőn délelőtt, melyet a ruhája alá rejtett, de az áruvédelmi kapu riasztott, így a tolvaj megbukott.
Egy 12 éves kislányt akart kirabolni az ismeretlen fényes nappal. Az elkövető az Új utca és a Kisújszállási út kereszteződésében érte utol a gyermeket, majd kabátjának kapucniját hátulról a fejére húzta, a földre rántotta, lefogta áldozatát és megpróbálta megszerezni a nyakában lévő mobiltelefont és a nála lévő készpénzt. Terve azonban nem sikerült, megzavarták, így üres kézzel elmenekült.
 
A zsaruk nemsoká az elkövető nyomára bukkantak és előállították a 17 éves helybéli fiút, aki elismerte tettét.
Az ablakon keresztül mászott be a lakatlan, de berendezett családi házba a tolvaj, ahol szakszerűen leszerelte a gázkonvektorokat, ezután a melléképületbe ment, ahol szintén leszerelt egyet, majd távozott a zsákmánnyal. (forrás:JNSZ MRFK)
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu