2024. Április 19. Péntek Emma napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
A Magyar Kultúra Napja 2011

2011-01-17 09:03:56

kultura2011.jpgA Dorogi Márton Városi Könyvtár és Művelődési Központ szeretettel meghívja Önt 2011. január 18-án (kedd) 16:30 órakor kezdődő „Az irodalom szerelmesei” című a Magyar Kultúra Napja tiszteletére rendezett műsorára. Vendég: Duláné Zsíros Zsanett elsőkönyves szerző Helyszín: a felnőtt könyvtár olvasóterme Meghívott vendégünk 1986. 03. 08-án született Cegléden.15 éves kora óta ír regényeket, melyek közül tavaly nyomtatásban is megjelent A Remény Szerelmesei, Jeanette Chere írói álnéven. „A mű emberi kapcsolatokra-érzelmekre szövődik. Az emberek ma is tapasztalják, hogy egy-egy kimondatlan szó vagy tett milyen tragédiákat is tud okozni, és hogyan nehezíti meg az életet, és milyen tetteket képes az ember véghezvinni, hogy megmentse az addig élt boldogságát, szerelmét. Különböző témájú és más-más korban játszódó történeteket írok változatos élethelyzetekkel és eseményekkel. Igyekszem izgalmas, fordulatos, érdekes, romantikus regényeket írni, amelynek tartalmából tapasztalatokat nyerhetünk. Regényemben az őszinteségre akarom felhívni a figyelmet, hogy miért is jó mindig az igazság útján járni.” (forrás:puspokladany.hu)
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu