2024. Április 16. Kedd Csongor napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Sétára invitál a civil szervezet

2010-09-28 13:48:42

csonka.jpgIrodisták, betegek, sétára indul Debrecen! 2010. szeptember 28-án, kedden este 18 órára a Csonkatemplom elé várják azokat, akiknek ég a talpa alatt a talaj a tettvágytól. Együtt sétálni nagyobb élvezet, mint magányosan bandukolni. Lényeges, hogy lépegess! Ez a mottója a 10 ezer lépés programnak. A Mozaik Debreceni Kulturális Közhasznú Egyesület Debreceni séták című kezdeményezése által az egészséges életmód fontosságára és egészségének megőrzésére kívánja felhívni mindenki figyelmét. November 30-ig 20 alkalommal olyan sétaprogramokat szerveznek, melyeken gyerekektől az idős korosztályig bárki részt vehet. Kifejezetten ajánlják a mozgásszervi problémákkal küzdő embereknek, cukorbetegeknek és azoknak, akik irodai munkát végeznek. Tegye meg Ön is az első lépést egészsége érdekében!
 
Ajándék is jár a kitartóknak! Azokat a jelentkezőket, akik legalább két alkalommal részt vesznek a sétáikon, lépésszámlálóval ajándékozzék meg, mellyel nyomon követhetik és kontrollálhatják napi testmozgásukat. A programsorozat végén, aki a 20 alkalomból legtöbbet teljesített, értékes, az egészséges életmóddal kapcsolatos ajándékban részesül. A részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött! Jelentkezés: Giriti Erzsébet: 30/548-4854 Giriti Ágnes: 30/299-6032 mozaikdebrecen@hotmail.com, www.mozaikegyesulet.hu (forrás:civishir.hu)
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu