2015. Július 1. Szerda Annamária napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - HortobágyBerekfürdőCsaba királyfi Csíksomlyón SZÉP TV Zagyva Ági blogja A Farkas család blogja Állati jó pillanatok Ország-, VilágjáróknakMagyarországLányoknak-LegényeknekAnyáknak-ApáknakArchitectCsőr Könyv-, film- és lemezajánló Akikre emlékezünk... F&F duo videokGabika blogjaMedátor Tv archív Fotoalbum

Svájc: városok, ízek, nyelvek…..(2. rész)
2015-06-28 21:52:40
sv__jc.jpg
Svájcban három hivatalos nyelv van: német, francia, olasz. Értelemszerűen a német határhoz közel németül, a franciához közel franciát, és az olasz határnál olaszul, sőt egy kevés románt is beszélnek.
« Vissza a hírekhez
Egyvonalas rajzok és szép gondolatok

2010-08-31 15:34:58

48314_arufoto.jpgSimon András egyedülálló művészetében szinte a végletekig igazolódik, amit egy festőművésztől hallottam: "A művész átenged a szívén egy üzenetet, amely őt megragadja, és amely ki akar fejeződni benne és általa. Az meg már valóságos természetfeletti kegyelem, hogyan egy olyan világot alkot, amelyben minden összefügg, és minden a végső világosságban ragyogva a helyén van, azon az egy bizonyos helyen, ahová a teremtő és megváltó Isten állította. A szimbólumokat kísérő rövid írásokban benne van a pusztai atyák szinte nyers tömörsége, a középkori misztikusok himnusztöredékei, és Istent kereső és szerető kortársaink modernsége."
(Fr. Barsi Balázs OFM)
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


 
A J Á N L Ó

v__szonk__p.jpg

Pszichológia és reflexológia Szolnokon
Cs.K..jpg
www.csihakrisztina.hu

   talitabanner_1.jpg 
www.talita.hu
mont__zslogo_300x87.jpg

www.montazsmagazin.hu 


__lnij__h__z.jpg

Élni jó ház - falusi turizmus
www.elnijohaz.hu


Nyari_kezmuves_tabor.jpg
http://www.barakonyitaborok.hu

kaiser.jpg
KARCAG
menu_kaiser.jpg

palinkafozo_2db.jpg
www.palinkafozo-ust.hu

drmacz__.jpg
www.maczodr.hu

kulturpartlogo.jpg