2021. November 28. Vasárnap Stefánia napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe A Farkas család naplója Háromföldi Ki KicsodaEmlékek, történetek... Fotoalbum

Tádésok adventje
2021-11-27 19:21:54

Az angyalok a földre szálltak címmel adventi gálaműsort adnak a Tádé néptáncegyüttes és utánpótlás csoportjai 2021. december 4-én, szombaton 16:30-tól Püspökladányban

« Vissza a hírekhez
Szép ez az ősz

2021-09-11 10:04:38

A bánat után mindig jön az öröm. Milyen szépen írja Ady:
"Várunk a csendes félhomályban / Valami csodás balzsamot, / Mely elfeledtet mindent, mindent / S meggyógyít minden bánatot..."
Nálunk is jött az öröm, a boldogság, hiszen az uram unokaöccse megnősült és 2021. szeptember 4-én volt az esküvője.
     
Gyönyörű helyszínt választott Orsi és Peti. Balatonszőlősön mondták ki a boldogító igent. Mi már napokkal előbb elutaztunk Balatonlellére, ahol barátaink jóvoltából kicsit kettesben tölthettünk pár napot. Nekünk nem volt nászutunk, talán most ezt pótoltuk? Jó volt együtt hallgatni, beszélni, mosolyogni, naplementét nézni. Majd az esküvőn együtt örülni a családdal. 
    
Még volt egy pár napunk arra, hogy Marci fiunkkal és Lídia menyünkkel együtt legyünk. 
Beszélgessünk, emlékezzünk a nagyszülőkre. Sírtunk, nevettünk. Elvittek bennünket Hévízre, ami fantasztikus élmény volt számomra.
Csodálatos helye hazánknak. (Anyukám sokszor kapott oda beutalót, de a szomszéd Lajos bácsi is volt ott gyógyulni) Balatonmáriafürdőn együtt élveztük a naplementét. Ez a szép ősz, az elmúlás és az újrakezdés igérete. 
A másik gyönyörű hely, ahova elmentünk a desedai arborétum és forrás, valamint Kaposváron a Rippl-Rónai villa. Jó volt sétálni a hatalmas fák között, bár ott is érződött az idei borzalmas szárasság szele. A bohém festő nyári lakhelye és a látogatóközpont igazi kuriózum. Rippl-Rónai egy polihisztor volt.
   
Nehéz fél éven vagyunk túl, de minden szenvedés, bánat, kétségbeesés a lelkünket erősíti, az öröm, pedig simogatja. (Írta: Csontos Gabriella)
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!A J Á N L Ó


www.facebook.com/palettamuhely


Megvehető

a Fonó Budai Zeneház

lemezboltjában  

Mezei Péternél,

elérhetősége: +36 30 739 0603; lemezei@gmail.com


www.facebook.com/Illatviaszgyertyawww.mediaunio.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu