2024. Április 18. Csütörtök Andrea napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
1. Debreceni Bringafeszt

2018-05-28 20:01:45

2018. Június 03., Vasárnap Baltazár Dezső tér

Délelőtt 9 órától 12 óráig főként gyerekprogramokkal készülünk, ahová nagy szeretettel várjuk a kicsiket, és persze az egész csaáládot.

9:00-tól Bringás reggelivel kezdünk, így a legkorábban érkezőket garantáltan feltöltjük a délelőttre.

A Bringaoviban segítünk megtanulni bringázni a legkisebbeknek, a rutinos kerékpáros gyerekek pedig kipróbálhatják magukat a

Gabitriál ügyességi pályályán is, és a

KRESZ pályán elsajátíthatják a biztonságos közlekedés alapjait.

Ha meg szeretnéd tanulni, hogyan ugrass fel egy padkára, és hogyan kezeld még biztonságosabban a kerékpárod rázós helyzetekben is, akkor a

Gabitriál Triál suli lesz a kedvenc helyed a bringafeszten!

Ha mégis a sebesség számít, akkor a GOLDSPRINT versenybicajain kipróbálhatjátok, ki a leggyorsabb!

A TRIÁL BEMUTATÓKON a profikat is láthatod több alkalommal is a nap folyamán, amint akár másfél méter magasra felugranak bringával, keskeny pallókon egyensúlyoznak, és gyakorlatilag a levegőben repülnek a bringájukkal.

A HERVIS szervizpont mindenki számára ingyenesen rendelkezésre áll, itt a kisebb beállításokat azonnal elvégzik a bringádon. Így már egy tökéletesen és biztonságosan működő bringával tekerhetsz hazafelé.

Szeretnél kipróbálni többfajta bringát is? A HERVIS bringateszt ponton több, mint 30 fajta bringát nézhetsz meg, és próbálhatsz ki egész nap.

A Bringafeszten kezdetét veszi a Debreceni Bringaprogram. Számos aktivitás mellett megtudhatod, hogya tehetsz Te magad azért, hogy a kerékpárosok nagyobb biztonsággal közlekedhessenek a városunkban. Sőt, egy nagyon látványos Bringakígyót felvatunk, amin természetesen már reggeltől készülhetnek a szelfik :)

Délután 15-20 óráig

A délelőtti programok tovább folytatódnak, kiegészülve a Bringafeszt fő programjával, a VÁROSKERÜLÉSSEL, mely idén is a város egyik legtöbb kerékpárosát megmozgató programjának ígérkezik.

17:30-kor ünnepályesen felavatjuk és átadjuk a BRINGAKÍGYÓT.

A Városkerülés előreláthatólag 17:40-kor indul a Baltazár Dezső térről a Nagytemplom irányába, majd a Piac utcán végigtekerve ÁTHALADUNK a KERÉKPÁRSZÁMLÁLÓ alatt. (forrás: www.jobringa.hu)

Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu