2018. Május 27. Vasárnap Hella napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy Csaba Hírek Szép Tv Zagyva Ági blogja A Farkas család blogjaMagyarországLányoknak-LegényeknekAnyáknak-ApáknakKönyv-, film- és lemezajánló Háromföldi Ki Kicsoda Asszonyok írják Fotoalbum

Apákról és fiúkról
2018-05-24 20:10:13

Ma oldtimernek mondanák, akkor azonban ritkaság volt az az autó. Egy kisvárosban éltünk, ahol egy kezemen meg tudom számolni, hány autótulajdonos volt.

« Vissza a hírekhez
Nő vagy Csaj ?

2018-05-03 18:17:00

Legutóbbi írásomban a pasikról írtam. Vagyis arról, hogyan lett a „Férfiból” pasi. Most arról szeretnék írni, hogyan változunk mi Nők, csajokká. Mi a különbség a Nő és a Csaj között?
     Úgy gondolom, nagyon sok. Elsősorban, azokat a nőket hívnám csajoknak, akik pasit keresnek. Egy nő ugyanis férfit keres. Egy nő tiszteli a férfit, illetve tiszteli a férfiban a férfit. A „csajok” nem tisztelik a férfiakat, ők azok, akik a pasit használni szeretnék valamire. Lehet, hogy csak arra, hogy ne legyenek egyedül, de semmiképp sem társként kezelve.
     Sok fiatal lányt látok, akik azt gondolják, csak úgy tudják felkelteni egy férfi érdeklődését, ha mindent kitesznek a kirakatba. Internetes oldalak zöme van tele olyan csajokkal, akik nem szégyellnek mindent megmutatni, mert úgy gondolják, ez kell a „pasiknak”. A pasinak lehet, de a férfinak nem. Egy férfi nem azt fogja értékelni benned, ha elküldöd neki a meztelen fotódat, kettő levélváltás után.
     Társkereső oldalakon nők írnak rá férfiakra, szinte felkínálva magukat. Néha egyértelmű utalással a szexualitásra. Több társkereső oldalon fent lévő férfi mesélte el ilyenfajta élményeit. Közben a hölgyek arról panaszkodnak, hogy a társkereső oldalakon csak bunkó férfiakkal/pasikkal lehet találkozni, akik nem is akarnak komoly kapcsolatot, csak szexet.
     Úgy gondolom, mi nők nagyban tehetünk erről. Hisz még mindig a szexualitással akarjuk a férfiakat „megfogni”. Sajnos azonban ez nem elég a boldogsághoz. Fenntartható egy kapcsolat persze így is, egy rövid ideig. Amíg hat az újdonság ereje. Igazi, akár sírig tartó kapcsolat azonban csak akkor lesz, ha a testi kapcsolódás mellett a lelkünk is kapcsolódik egymáshoz. Egy nő ezt pontosan tudja, egy csaj még fut jó néhány kört, mire megérti a lényeget.
     A csajok sokszor csak a biztonságot keresik a férfiban. Rájuk mondják a férfiak, hogy csak a pénz érdekli őket. Egy nőnek nincs szüksége játszmákra, feltűnésre, hangoskodásra. Szerényen, csendesen is hódít. Nem mással, mint a kisugárzásával. Egy igazi nő sosem fegyverként használja a nőiségét.
     Egy igazi nő ki tudja mutatni a szeretetét, de nem teszi fel naponta a kérdést: „szeretsz még?” A nő mosolyogva néz a világra, mert tudja, hogy mosolya sorsokat tud megváltoztatni. Tud feltétel nélkül szeretni, a másikat nem megváltoztatni akarja, hanem önmagában kiteljesedni segíti.
     Egy nő mellett, aki szeret, a férfi megtalálja azt a menedéket, amit évezredek óta sebzett lelke keres. Mert a férfi az elképzelésekkel ellentétben nem vadászik, hanem keresi azt az egyet, aki feltétel nélkül szereti, önmagáért. Úgy gondolom, attól függően, hogy nők vagy csajok vagyunk, úgy fog kapcsolódni hozzánk egy férfi vagy egy pasi.(Írta: Lukács Tünde családállító, soulwork tréner, kineziológus, okleveles természetgyógyász) 

(forrás: kicsibudoar.hu)

Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó
S__rr__tiKr__nika.jpg
www.sarretikronika.hu

A háromföld kincse
 kézműves szappanok
www.facebook.com
14463230_536225823237001_4147946727005158799_n.jpg
BRILL
Új esküvői ruhaszalon Debrecenben!
 Külsővásártér 3.sz.
Bejelentkezés: 30 412 96 33
Vadonatúj ruhák, mérsékelt árak,
 kedves kiszolgálás!
https://www.facebook.com/brillszalondebrecen/?fref=ts
www.facebook.com/BelleLelle.magic
uz_v__lgy.png
www.uzvolgye.info

   talitabanner_1.jpg 

www.talita.hu

fr_120_120.gif

www.folkradio.hu


kaiser.jpg
KARCAG
menu_kaiser.jpg

palinkafozo_2db.jpg
www.palinkafoz-ust.hu


kulturpartlogo.jpg