2018. Június 21. Csütörtök Alajos napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy Csaba Hírek Szép Tv Zagyva Ági blogja A Farkas család blogjaMagyarországLányoknak-LegényeknekAnyáknak-ApáknakKönyv-, film- és lemezajánló Háromföldi Ki Kicsoda Asszonyok írják Fotoalbum

Szülőnek lenni
2018-06-13 19:37:23

...Nehezebb az apaság mint hittem, s nehezebb jobb emberré válni mint gondoltam volna. De a kényelmetlen út annyi varázslatot rejt, hogy arról itt hiába írnék...

« Vissza a hírekhez
0-24-ben online vagyok

2017-10-05 08:18:51

Ez van. Persze nem mindig vagyok aktívan jelen a netes világban, mert szerencsére van offline életem is. Ennek ellenére elég jelentős mennyiséget olvasgatok a neten, chatelek a családommal, barátaimmal vagy éppen információt gyűjtők, tájékozódom.
Amikor megszületett a kislányom, akkor próbáltam mérsékelni az egészet, hogy előtte sosem fogom a telefont használni, csak amikor alszik. Persze elég rövid időn belül beláttam, hogy ez nem működik, hiszen beszűkült a korábbi életterem és a társasági érintkezéseim eléggé lekorlátozódtak egy időre a gyerekünk születése után. Éppen emiatt a telefonom és a számítógép egy-egy ablakká vált, mely a világra nyitott.
Hálás vagyok az internetnek, mert enélkül biztos, hogy sokkal nehezebben vettem volna - az egyébként sem egyszerű - szülővé válás fokozatait. Rengeteget segített az, hogy mindenféle anyukás, gyerekes csoportba beléphettem, gyűjthettem az információt a mozgásfejlődésről, a terhesség utáni hormonváltozásról vagy éppen a vegán étkezés alapjairól.
Természetesen itt is szükséges a kritikus szemlélet és az, hogy válogassunk az elérhető információk közül.
Az internetes és online jelenlétet szükségesnek és hasznosnak tartom a mai társadalomban, ugyanakkor a legszebb emlékeim mind olyan eseményekhez kötődnek, melyek teljesen offline történtek.
Ti mit köszönhettek az internetnek? - Zsuzsi -(forrás: www.facebook.com/huszontul

Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó
S__rr__tiKr__nika.jpg
www.sarretikronika.hu

A háromföld kincse
 kézműves szappanok
www.facebook.com
14463230_536225823237001_4147946727005158799_n.jpg
BRILL
Új esküvői ruhaszalon Debrecenben!
 Külsővásártér 3.sz.
Bejelentkezés: 30 412 96 33
Vadonatúj ruhák, mérsékelt árak,
 kedves kiszolgálás!
https://www.facebook.com/brillszalondebrecen/?fref=ts
www.facebook.com/riegel.cajon/

uz_v__lgy.png
www.uzvolgye.info

   talitabanner_1.jpg 

www.talita.hu

fr_120_120.gif

www.folkradio.hu


kaiser.jpg
KARCAG
menu_kaiser.jpg

palinkafozo_2db.jpg
www.palinkafoz-ust.hu


kulturpartlogo.jpg