2018. Március 20. Kedd Klaudia napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy Csaba Hírek Szép Tv Zagyva Ági blogja A Farkas család blogjaMagyarországLányoknak-LegényeknekAnyáknak-ApáknakKönyv-, film- és lemezajánló Háromföldi Ki Kicsoda Asszonyok írják Fotoalbum

Elődeink üzenete...
2018-03-16 19:50:06

Kunhalom, kunkék, kunkötés, kunhímzés, kunrózsa, kun verbunk — mind olyan szavak, amelyeket a Tiszántúlon található népcsoportok egyikének, a Nagykunságnak a népi kultúrájához köthetünk.

« Vissza a hírekhez
Családok budapesti találkozója

2017-05-25 14:01:53

A Budapesti Demográfiai Fórum 2-t, a Családok XI. Világkongresszusát és a II. Európai Életvédő Fórumot is magába foglaló grandiózus eseménysorozatra 2017. május 25-28. között kerül sor a Budapesti Kongresszusi Központban és a Várkert Bazárban. A világ minden tájáról érkező előadók népesedési, családpolitikai, illetve család- és életvédelmi kérdésekről folytatnak majd eszmecserét.

A Demográfiai Fórumot néhány óra múlva Orbán Viktor miniszterelnök nyitja majd meg, de a nap során a felszólalok között találjuk többek között Alberto Bottari de Castello apostoli nunciust éppúgy, mint Philip Zimbardo világhírű pszichológust.

Holnap, szintén a Kongresszusi Központban nyílik a Családok Világkongresszusa, amelynek keretében beszélgetések széles skáláját lesz lehetőség meghallgatni nemzetközi szaktekintélyek bevonásával az anyaságról, a családbarát nemzetkép kialakításáról vagy éppen a hagyományos családmodellt érő támadásokról. A szombati Életvédő Fórum előadásaiért pedig a Várkert Bazárba kell ellátogatni, ahol a ONE OF US-díj átadása előtt szóba kerülnek bioetikai kérdések, a körülöttünk kialakuló “új világrendre” való válaszkeresés és az életvédelmi törekvések hatékony kommunikációjának módjai is.

A konferenciákkal egy időben a szervezők mindenkit várnak a Gesztenyés-kertbe szervezett családi programokra, illetve vasárnap, a Kodály Köröndön megrendezett Családi Fesztiválra is.

A teljes program megtalálható a találkozó hivatalos honlapján. (forrás: 777blog.hu)

Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó
S__rr__tiKr__nika.jpg
www.sarretikronika.hu

A háromföld kincse
 kézműves szappanok
www.facebook.com
14463230_536225823237001_4147946727005158799_n.jpg
BRILL
Új esküvői ruhaszalon Debrecenben!
 Külsővásártér 3.sz.
Bejelentkezés: 30 412 96 33
Vadonatúj ruhák, mérsékelt árak,
 kedves kiszolgálás!
https://www.facebook.com/brillszalondebrecen/?fref=ts
www.facebook.com/BelleLelle.magic
uz_v__lgy.png
www.uzvolgye.info

   talitabanner_1.jpg 

www.talita.hu

fr_120_120.gif

www.folkradio.hu


kaiser.jpg
KARCAG
menu_kaiser.jpg

palinkafozo_2db.jpg
www.palinkafoz-ust.hu


kulturpartlogo.jpg