2024. Április 16. Kedd Csongor napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Egy hét nárciszokkal

2017-04-03 20:37:53

Megszépül minden, hogyha szeretik... ez a Mécs László idézet a mottója a Debrecenben 2017 április 3-tól 9-ig tartó Méltóság Hete c. programnak, melyet a Debreceni Hospice Ház Alapítvány rendez. Az esemény szakmai nappal kezdődik április 3-án a Kenézy Gyula Kórházban, délután ötkor Csutka István színművész előadását láthatják a Méliusz Juhász Péter Megyei Könyvtárban. Április 4-én az Irodalmi délutánon Petőfi János vitézét mutatják be az Ady Gimnázioum diákjai a Svetits Gimnáziumban és ezen a napon vetítik a Kék c. című filmet az Apolló Moziban. Április 5-én John Lennon emlékkoncert a Lovardában, 6-án Jubileumi nárcisz futófesztivál a Nagyerdei Stadionnál, este Tűnt mezők fölött címmel irodalmi est a Csokonai Színházban. Április 7-én a "Megszépül minden, hogyha szeretik" című irodalmi pályázat eredményhírdetése a Méliusz Juhász Péter Megyei Könyvtárban, délután a Tiszta szívvel című film vetítése az Apolló Moziban. Április 8-án Méltóság tárlat a Fórumban, ahol Derencsényi István fotóit láthatják az érdeklődők, április 9-én vasárnap a Nagyváradi Szigligeti Színház Társulatának előadásában a Rút kiskacsa c. bábjátékot a Vojtina Bábszínházban.(forrás:debrecenihospicehaz.hu)

Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu