2024. Április 18. Csütörtök Andrea napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Nov.18-án mindenki szurkolhat neki

2016-11-14 11:06:25

BALOGH_JOZSI_500x281.jpgBalogh József (szólótáncos, Püspökladány) A Fölszállott a páva c. tehetségkutató műsor elődöntőse. 2015. november 18-án, pénteken este fél nyolckor láthatják a Duna Tv-n.
A Püspökladányból érkezett táncos nagyon kedveli lakóhelyét, hiszen „az egész utca nagyon szereti egymást, összetartó utca, és ha valami baj van, mindig ott vannak egymásnak”. József ördöngösfüzesi ritka és sűrű legényessel indult a sátoraljaújhelyi válogatón, ahonnan egyenes út vezetett az elődöntőbe. A roma családból származó fiatalember azt vallja, hogy „mindig vissza kell térni ahhoz, amilyen fajta vagy. Lehetsz magyar, lehetsz cigány, lehetsz bármi. Mindig meg kell mutatni azt is, amilyen vagy”. Már nem kell sokat várnunk: az élő adásban végre megmutathatja a közönségnek, milyen is ő.
(forrás: mediaklikk.hu/crew/balogh-jozsef/)
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu