2024. Április 17. Szerda Rudolf napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Téma a család, a szeretet...

2015-11-09 10:29:29

ir__s2.jpgA nádudvari Ady Endre Művelődési Központ és Városi Könyvtár adventi irodalmi pályázatot hírdet. A pályázatra a karácsonyi ünnepkörhöz, a családhoz, a szeretethez, az összetartozáshoz kapcsolódó rövid írásokat, fogalmazásokat, meséket, novellákat várnak 5-6 ezer karakter terjedelemben vagy 5-6 oldalban kézzel írva. A pályázat leadási határideje: 2015. november 20. péntek. A legjobb irodalmi alkotás az értékes könyvjutalmon túl, a decemberi Nádudvari Hirek hasábjain is megjelenik. Az elkészült írásokat az adventi időszakban megrendezett Olvasói esten ismerhetik meg az érdeklődők. (Pályázni kizárólag olyan írásokkal lehet, amelyek sem nyomtatásban, sem internetes felületen nem jelentek meg korábban!)
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu