2024. Április 16. Kedd Csongor napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Textilprogram Sárrétudvariban

2015-09-02 07:53:54

sudvari4.JPGTisztelt Lakosok! Ez úton szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy a közmunka keretében működő textilprogram által készített termékek megvásárolhatók. A kínálat: fonott lábtörlők, rongyszőnyegek, ülőpárnák, tornazsákok, telefontokok, zsebkendőtartók, díszpárnák, kulcstartók, állatfigurák, kulcstartók, bébi játékok, óvodai ágyneműk, ovizsákok, bevásárlószatyrok, tűpárnák.
sudvari.JPG
A termékek megtekinthetők és megvásárolhatók az Idősek Klubjában, Sárrétudvari, Széchenyi u.31 szám alatt, és szerdánként a piacon. Későbbiek folyamán kaphatók lesznek még női vászontáskák is. Vállalunk kisebb javításokat (felhajtás, cipzárcsere), valamint egyéni rendeléseknek is megpróbálunk eleget tenni. A program által már készültek a bölcsisek és az ovisok számára játékok, babzsákok, játszó terítők.
sudvari2.JPG
Intézményeknek, civil szervezeteknek, valamint az egyháznak székpárnákat, asztalterítőket, sötétítő függönyöket varrtak az asszonyok. A március elején indult programban szeretnénk a művészeti tagozat részére néptáncos ruhákat, az imaterem ablakaira sötétítő függönyöket készíteni.
sudvari3.JPG
Továbbra is örömmel fogadunk feleslegessé vált ruhaneműket, maradék anyagokat, amit leadhatnak az Idősek Klubjában, vagy akár érte is megyünk, az elszállításról gondoskodunk! A programban dolgozók nevében Földesi Jánosné (forrás:sarretudvari.hu)
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu