2024. Április 16. Kedd Csongor napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Kapcsolat – elköteleződéssel

2010-02-07 22:12:17

dnerglogo.gifHázasság hete 2010-Debreceni programok  a Bibliai Házassággondozó Szolgálat munkatársai szervezésében Nagyerdői Református Gyülekezet 4032 DEBRECEN Bolyai u. 25. Programok: február 12. péntek  17.30 (kb.20.30-ig) megnyitó (Püski Lajos) áhítat (Kozma György és Judit) „Tűzálló”- film egy házasság válságáról és felépüléséről beszélgetés a film kapcsán(Dr. Hodossi Sándor) február 13. szombat  14.00 - 17.00 áhítat (Püski Lajos és Judit) „Hullámzó házasság” (előadók: Mózes Áron és Zsuzsi) „Intimitás, szexualitás” (előadók: Kovács Károly és Kata) vallomások: „Hogyan készültünk rá, milyen a házasságunk?” 17.00-től teaház február 14. vasárnap  08.30 és 10.30 a Házasság hetét záró istentiszteletek. suveges_l.jpg

A házasság olyan intézménye a társadalomnak, amit végletek közötti előítéletek, vagy illúziók öveznek. Mi a feltétele, a jól működő házasságnak? Az elkötelezett kapcsolat. Debrecenben a Nagyerdei Református Gyülekezetbe (Bolyai u. 25.) várunk minden érdeklődőt a 2010. február 12-én 17.30-kor kezdődő három napos programunkra.(A képen: Süveges Gergő és felesége az országos program arcai)

Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu