2024. Április 18. Csütörtök Andrea napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
A győztesek

2014-08-21 11:03:08

__lmosdvalcer1.jpgDebrecen – A 45. Debreceni Virágkarneválon a közönség döntött arról, hogy melyik a legszebbalmosdikocsi.jpg virágkocsi, míg a díszvendégek a kimagasló művészeti teljesítményt értékelve, a fellépő csoportok közül nevezték meg a győztest. A díjátadásra a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. két egyedi gyártású serleget készített, amelynek a meghatározott értéke, darabonként 500 ezer forint. Kósa Lajos, Debrecen polgármestere és dr. Simon Attila a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatója, a két csodás serleget a nagyközönség előtt adta át a nyerteseknek a Nagyerdei Stadion „Sztárok és Szirmok” című műsorában. A 45. Debreceni Virágkarneválon nyújtott kimagasló művészeti teljesítményért – díjat a Valcer Táncstúdió kapta. Ezzel megismételték a tavalyi sikerüket, amikor szintén ebben a kategóriában ők bizonyultak a legjobbnak. A 45. Debreceni Virágkarnevál közönség által legszebbnek ítélt virágkocsija, pedig “Kölcsey összehoz” címmel Álmosd község kompozíciója lett.(forrás:dehir.hu)
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu