2024. Április 19. Péntek Emma napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Az Év Utazója egy debreceni lány lett

2014-06-26 13:53:35

dobosjudit.jpgEgy debreceni főiskolás lány, Dobos Judit (a képen középen) nyerte az Év Utazója pályázatot. Dögös filmje révén végigbulizza a nyarat. Közös videópályázatot hirdetett nemrégiben a Magyar Turizmus Zrt., az Index és a Travelo. A nyolcvan pályázó közül egy 23 éves debreceni lány nyerte a tízhetes nyaralást Magyarország legszebb tájain, a végén pedig egymillió forintos „fizetést” is kap. Az egri Eszterházy Károly Főiskolán tanuló Dobos Judit a vizsgaidőszak miatt az utolsó pillanatban töltötte fel a filmet, amit a máriapócsi RabócsiRingen forgatott a videóban is megjelenő „Mari nénivel” (Jacsó Péter). Judit autómániája családi eredetű, édesapja ugyanis autószerelő. A nagy kaland hétfőn veszi kezdetét. Judit Nyugat-Magyarországra indul, egy háromfős stábbal, akik rögzítik az élményeket, a videókat pedig feltöltik az internetre, közben pedig a főszereplő is blogot ír majd a nyaralásról.  A tízhetes utazás nem a nyugágyban való fekvésről szól majd, a debreceni lányt többek között wakeboardozás és tandemugrás is várja. Az aktív pihenés eddig sem volt idegen Judittól, kenuzásban, kite-ban és motorozásban is kipróbálta már magát. – Debrecenben nőttem fel, alföldiként most persze leginkább a hegyek és a vízparti programok vonzanak, főleg a wakeboardozást szeretném kipróbálni. Nem csak kalandnak, hanem kihívásnak is tartom az Év Utazója cím elnyerését – árulta el a nyertes.(forrás:dehir.hu)
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu