2024. Április 16. Kedd Csongor napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Debrecenben Vadász Dániel

2009-10-15 12:49:35

daniel_vadaszphoto_2008_for_web.jpgAz Operettcsillagok című gálaestre, mely 2009. október 16-án lesz a Kölcsey Központ - Nagytermében minden jegy elkelt! A fergeteges műsorban fellép Dolhai Attila, Kállay Bori, Oszvald Marika és még rajtuk kívül tizenhárom neves énekes-színész, mint Benkóczy Zoltán, Cselóczki Tamás, Fischl Mónika, Kerényi Miklós Máté, Lukács Anita, Peller Károly, Szendy Szilvi. A 2 x 50 perces, varázslatos, humorral, szenvedéllyel teli gálaesten természetesen felcsendül a Messze a nagy erdő, ezúttal Frankó Tünde előadásában, csakúgy, mint a Hej, cigány! Vadász Dánieltől.
A fergeteges operett gálát harmincfős zenekar és nyolcfős tánckar teszi még hangulatosabbá.
Az Operettcsillagok Gálaest rendezője a Kossuth-díjas Kerényi Miklós Gábor – KERO®, a Budapesti Operettszínház igazgatója.
Részlet a Vadász Dániellel készült interjúból:
DEOL:- E neves társaságban Oszvald Marika és Kállay Bori mellett ön is elmondhatja magáról: a térségből származik.
V. D.: – Püspökladányban nőttem fel és a gimnáziumot is itt végeztem el. Gyakorlatilag minden itt dőlt el. A zenével a helyi zeneiskolában ismerkedtem meg. Nagyszerű emberek tanítottak kisiskolás koromtól kezdve klarinétozni, zongorázni, énekelni. Rengeteg emlékem van.... A testvéremmel énekeltünk a helyi Csenki kórusban, ahol barátságok szövődtek (sőt a bátyám ott ismerte meg a későbbi sógornőmet, ma már három keresztgyermekem édesanyját). Ha nem keveredek e kórusba, szerintem soha nem lettem volna hivatásos énekes.
(forrás:deol.hu)
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu