2024. Április 19. Péntek Emma napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Magyarország legszebb konyhakertje program

2012-11-12 15:03:12

kert.jpgKarcag Város Önkormányzata nevében Kovács Szilvia alpolgármester ötletgazda, a rendezvény háziasszonya invitálja Önöket Karcagra a Magyarország legszebb konyhakertje pályázat 2013. konferencia sorozat nyitórendezvényére, mely 2012. november 9-én 10:00-kor kezdődik Karcagon a Városháza 1. számú tanácskozó termében. Köszöntőt mond Dobos László Karcag város polgármestere, magnyitóbeszédet mond Dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter. Kovács Szilvia, Karcag város alpolgármestere ismerteti az idei programot és országosan is meghirdeti a 2013. évre. Ézsiás Antal nyugalmazott középiskolai tanár az ide év zsűrijének tapasztalatait osztja meg a hallgatósággal, majd szakmai előadások következnek Id. Fazekas Sándor a Kertművelés kultúrájának hagyományai Karcagon címmel, Hogyan védjük meg kertjeinek címmel Teleki Zoltán Karcag város rendőrkapitánya tart előadást. A növényvédelem nem egyenlő a permetezéssel címmel Hajdú Csilla növényvédő szakmérnök mondja el előadását, aztán dr. Roszik Péter címzetes egyetemi docens Biokert a ház körül címmel tartja meg előadását. Szabadkai Andrea a rövid értékesítési lánc adta lehetőségekről beszél, míg Györffy Balázs a Magyar Agrárkamara elnöke az újjászerveződő Agrárkamaráról tart beszámolót. 
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu