2024. Április 16. Kedd Csongor napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Lidy festményei Nagyrábén

2012-06-11 15:21:31

erd__ly.jpgA Kossuth Lajos Művelődési Ház és Könyvtár (Nagyrábé, Rétszentmiklósi út 2./A) tisztelettel és szeretettel meghívja Önt és családját, barátait 2012. június 13-án,szerdán, 17 órakor Bácsi Imréné Bíró Ildikó alkotásaiból rendezett,„Erdély, a tündérkert” című kiállításának megnyitójára. A kiállítást megnyitja: Kocsis Csaba. Közreműködik: Bai Nikolett,Hadobásné Karancsi Annamária, Pércsi Istvánné.  A kiállítás megtekinthető július 7-ig!
Bácsi Imréné Bíró Ildikó Erdélyben született, Csíkszeredában, a Hargita lábánál, a csíksomlyói Szűzanya ölében. A rajzolni, festeni vágyás gyermekkora óta nőttön nőtt benne, és azóta is fáradhatatlanul lobog. A munkáira a rajzórákon mindig a legjobb érdemjegyet, 10-est kapott. A sors messzire vetette szülővárosától, Bihartordán telepedett le, de itt is megtalálta, megérezte a táj szépségét, hangulatát. Lelkesen, szinte küldetésszerűen készít újabb és újabb rajzokat festményeket. A család mindig támogatta, és megteremtette a feltételeket, hogy nyugodt körülmények között alkothasson, és most a tordai önkormányzat is segítette a kiállítás megvalósulását. A Lidy alkotói nevet gyermekkori barátnőjétől kapta.
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Ó



egiangyalunkmeheszet



www.facebook.com/fenyvespanninyaralo



Kézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekes



ww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu