2024. Július 22. Hétfő Magdolna napja van.
Kezdőlap Beköszönő Nagykunság Nagy-Sárrét Hajdúság - Hortobágy A hét képe Háromföldi videók Háromföldi Ki Kicsoda Emlékek, történetek, mesék... Kapcsolat Fotoalbum

Szállást keres a szent család
2023-12-23 12:33:19

Berekfürdőn, Karcagon és Püspökladányban is megelevenedtek a régi népszokások, melyben eljátszották Jézus születésének történetét.

« Vissza a hírekhez
Civil díj azoknak, akik őrzik a civil kurázsit

2012-04-25 13:38:11

BAKI.jpgKedves Barátaink, Kedves Civilek! Mint a 2011. év civil díjazottjának, nekünk, a BAKI Egyesületnek jutott az a megtisztelő feladat, hogy a Szól a Rádió Alapítvány alapító tagjai által Koppányi István emlékére alapított díj átadási ünnepségének házigazdái legyünk, s hozzájáruljunk a 2012. évi díjazott méltó megünnepléséhez. Tisztelettel meghívjuk az alapítókat, azokat, akik őrzik Koppányi István „Kopi” emlékét, az eddigi díjazottakat és mindazokat, akik a kezdeményezéssel közösséget vállalnak, a CIVIL-DÍJ KOPPÁNYI ISTVÁN EMLÉKÉRE 2012. évi díjátadó ünnepségére. Időpontja: 2012. április 27. (péntek) 14:30 óra Helye: BAKI Ifjúsági Ház, Balmazújváros, Batthyány utca 26. Megtisztelő jelenlétetekre az idei díjazott nevében is számítunk! Béke Lajos, elnök (a képen balról, mellette Vincze Béla)
Add a Facebook-hoz

Kommentáld a hírt!


A J Á N L Óegiangyalunkmeheszetwww.facebook.com/fenyvespanninyaraloKézműves tollak a Tiszából a Tiszáért

Tiszából gyűjtött kupakokból és uszadékfából készít tollakat az abádszalóki Telekes Attila, aki minden eladott darab után támogtja a Tisza megtisztítását.

Web: www.tasysdesign.hu/tollak/

YouTube: youtube.com/@madeintisza-to

Facebook: www.facebook.com/attila.telekesww.facebook.com/Doridadesign

www.meska.hu/shop/DoridaDesign


www.facebook.com/mazacskakeramia


www.facebook.com/palettamuhely


www.facebook.com/Illatviaszgyertya

nalashop.hu


FUSZEKLI 

www.facebook.com/Fuszekli 


Dorinette Műhelye

www.facebook.com/Dorine


talita.hu